Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas van Roij, landbouwer, geboren te Heythuysen op 19 februari 1882, overleden aldaar op 23 juli 1958, begraven aldaar, zoon van Johannes Hubertus van Roij en Maria Elisabeth Houben.


Hij is getrouwd te Dülken (D) op 26 februari 1908 met
Johanna Katharina Thielens, geboren te Weert rond 1884, overleden te Heythuysen op 3 juni 1952, dochter van Joseph Thielens en Joanna Maria Niessen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Antoon, dakdekker, geboren te Heythuysen op 29 juli 1911, overleden te Weert (V) op 26 september 1987, begraven te Kelpen-Oler.
    Hij is getrouwd te Roermond op 22 oktober 1940 met Antoinetta van Eck, geboren te Melick en Herkenbosch op 28 mei 1921, overleden te Venlo op 12 februari 2006, begraven te Kelpen-Oler, dochter van Peter Hubertus van Eck en Maria Hubertina van Kessel.
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Heythuysen op 4 juni 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina