Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Luijten, geboren te Roggel op 12 juli 1874, wonende te Crefeld (D), dochter van Peter Hubertus Luijten en Anna Maria Schreurs.


Zij was gehuwd (1) met
Hendrik Troost, landbouwer, wonende te Staphorst.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Roggel op 13 september 1903, overleden te Roermond (V) op 14 april 1974.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 24 juni 1929 met Mathieu Gerard Wouters, bankwerker, geboren te Swalmen op 14 mei 1898, zoon van Arnoldus Wouters en Maria Agnes Quix.

Zij was gehuwd (2) met
Jacob Heijer, baanbeambte, wonende te Crefeld (D).

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Josephina Catharina, geboren te Crefeld (D) rond april 1906, wonende aldaar, overleden te Roggel op 13 september 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina