Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Hubertina Peeters, dienstmeid, geboren te Roggel op 25 mei 1905, overleden op 12 augustus 1983, begraven te Asselt op 16 augustus 1983, dochter van Hendrik Peeters en Johanna Cornelia Houben.


Zij is getrouwd te Swalmen op 24 mei 1937 met
Wilhelmus Alphonsus Slabbers, geboren te Swalmen-Asselt op 2 augustus 1878, overleden te Roermond op 18 oktober 1968, begraven te Asselt, zoon van Pieter Hubert Slabbers en Wilhelmina Lucas.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina