Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Bernardus Fijnaut, huisknecht, geboren te Waterlandkerkje op 27 november 1870, wonende te Blerick, overleden te Heerlen op 17 juli 1941, zoon van Fredericus Carolus Fijnaut en Coletta Wattee.


Hij is getrouwd te Roggel op 7 juni 1901 met
Gertrudis Curvers, geboren te Roggel op 9 december 1868, wonende aldaar, overleden te Roermond op 5 september 1933, dochter van Jan Curvers en Anna Maria Gertrudis Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bernardus Jacobus, hoofd der school, geboren te Roermond op 14 juni 1910, wonende te Roggel en te Heythuysen.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 22 maart 1937 met Bertha Aloysia Antonia Janssen, geboren te Swalmen op 27 oktober 1914, wonende te Roggel en te Heythuysen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina