Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Mathias Verstappen, landbouwer, geboren te Roggel op 4 april 1873, overleden aldaar op 1 februari 1951, zoon van Hendrik Verstappen en Maria Catharina Janssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 4 april 1902 met
Johanna Cornelia Janssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 augustus 1866, overleden aldaar op 15 december 1938, dochter van Hendrik Janssen en Petronella Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Petronella, geboren te Roggel op 27 augustus 1910, overleden te Roermond op 4 juni 1997, begraven te Roggel.
    Zij is getrouwd te Roggel op 10 februari 1939 met Wilhelmus van Rijt, betonarbeider en landbouwer, geboren te Deurne op 14 november 1903, overleden te Roggel op 18 maart 1966, begraven aldaar, zoon van Johannes van Rijt en Hendrika Boerekamps.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina