Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Rieks, dakwerker, geboren te Heythuysen op 4 november 1876, wonende aldaar, overleden te Weert op 21 april 1939, zoon van Pieter Rieks en Joanna Marguereta Niessen.


Hij is getrouwd te Roggel op 12 april 1901 met
Hendrina Voermans, geboren te Roggel op 7 maart 1877, wonende aldaar, overleden te Weert (Z), dochter van Paulus Wilhelmus Voermans en Christina op de Drinck.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina