Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Wilhelmus Hubertus van Herten, landbouwer en slachter, geboren te Herten op 19 mei 1850, zoon van Hendrikus van Herten en Joanna van Bree.


Hij is getrouwd te Venraij op 11 juli 1881 met
Anna Maria Geertrui Geurts, geboren te Venraij op 21 augustus 1853, dochter van Antonius Geurts en Petronella Goemans.
(Zij was weduwe van Joannes Jacobus Steegh, herbergier, geboren te Venraij op 28 januari 1845, overleden te Baexem op 27 juni 1880, zoon van Pieter Jan Steeghs en Petronella Aldegonda Geurts. (Hij was weduwnaar van Sophia Josepha Michielsen, geboren te Asten rond 1845, overleden te Baexem op 31 december 1879, dochter van Antonius Michielsen en Wilhelmina Huberta Seelen.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina