Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dorothea Frenken, geboren te Roggel op 6 juni 1908, overleden aldaar op 20 september 1960, begraven aldaar, dochter van Theodorus Vrenken en Cornelia Houben.


Zij is getrouwd te Roggel op 17 april 1931 met
Martinus Hubertus Versleuwen, landbouwer, geboren te Roggel op 23 juli 1895, overleden op 9 juli 1974, begraven te Roggel, zoon van Johannes Versleuven en Maria Catharina Aben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina