Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Andreas Mooren, geboren te Roggel op 15 april 1896, overleden te Nederweert (b) op 8 november 1985, begraven te Nederweert op 12 november 1985, zoon van Willem Mooren en Johanna Janssen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 3 juni 1929 met
Maria Sophia Elisabeth Knapen, geboren te Nederweert op 25 juni 1900, overleden te Roermond op 12 januari 1974, begraven te Nederweert, dochter van Leonardus Knapen en Anna Catharina Bongers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Wilhelmus Johannes, geboren te Nederweert rond 1930, overleden aldaar op 21 juni 1935.
  • 2 : Catharina Hendrina Johanna, geboren te Nederweert rond 1934, overleden te Weert op 7 april 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina