Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Michel Thijssen, landbouwer, geboren te Meijel op 22 januari 1817, zoon van Willem Thijssen en Maria Manders.


Hij is getrouwd te Meijel op 28 mei 1842 met
Jeanne Goorts, landbouwster, geboren te Meijel op 9 augustus 1818, dochter van Peter Goorts en Beatrix Martens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, landbouwer, geboren te Deurne op 2 november 1844, overleden te Meijel op 13 maart 1922.
    Hij is getrouwd te Meijel op 21 april 1877 met Wilhelmina Oomen, dienstmeid, geboren te Meijel op 3 augustus 1845, overleden aldaar op 7 januari 1898, dochter van Leonard Oomen en Jeanne Marie Janssen.
  • 2 : Henricus, werkman, geboren te Deurne op 3 april 1855.
    Hij is getrouwd te Meijel op 23 april 1881 met Maria van Heugten, dienstmeid, geboren te Meijel op 25 december 1853, dochter van Henri van Heugten en Gertrudis Beelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina