Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Wilhelmina Thijssen, geboren te Roggel op 3 mei 1903, overleden te Deurne (Z) op 26 mei 1974, begraven te Meijel op 29 mei 1974, dochter van Hendrik Thijssen en Mechtildis Janssen.


Zij is getrouwd te Deurne op 6 april 1929 met
Leo Hubertus van Lier, geboren te Heythuysen op 4 augustus 1897, overleden te Bakel op 2 januari 1978, begraven te Meijel op 5 januari 1978, zoon van Nicolaas van Lier en Johanna Hubertina Vermeulen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina