Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Giesbertz, winkeljuffrouw, geboren te Kessel op 10 februari 1854, wonende te Roermond, overleden te Roggel op 21 november 1935, dochter van Joannes Conrardus Gisberts en Joanna Maria Catharina Kessels.


Zij is getrouwd te Roggel op 5 april 1894 met
Joannes Franciscus Maasen, kuiper, landbouwer en burgemeester, geboren te Roggel op 14 februari 1849, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 december 1928, zoon van Jean Maasen en Marie Catherine Verhaeg.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 14 januari 1875 met Margaretha van Oostaijen, geboren te Roggel op 5 september 1848, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1891, dochter van Jean van Oostaij en Maria Sibilla Verkoelen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina