Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Johannes Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Roggel op 22 mei 1903, overleden op 19 december 1977, begraven te Roggel, zoon van Thomas Hubertus Janssen en Gertrudis Heijnen.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 13 juli 1931 met
Gertrudis Maria Josephina Hendriks, geboren te Sint Odiliënberg op 7 maart 1905, overleden op 23 december 1974, begraven te Roggel, dochter van Cornelis Hubertus Hendriks en Helena Hubertina Neelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Arnoldus Cornelis, geboren te Roggel op 12 augustus 1937, overleden te Roermond op 24 mei 2016, begraven te Roggel op 28 mei 2016.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina