Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus Hubertus Bosch, landbouwer, geboren te Roggel op 20 juni 1895, overleden te Weert op 17 november 1966, begraven te Altweerterheide, zoon van Joannes Bosch en Agnes Sillekens.


Hij is getrouwd te Weert op 27 augustus 1931 (1) met
Helena Hubertina de Waal, geboren te Weert op 6 maart 1896, overleden te Nederweert op 5 augustus 1932, dochter van Johannes de Waal en Maria Elisabeth Hendrikx.

Hij is getrouwd te Nederweert op 14 oktober 1932 (2) met
Anna Hubertina Knapen, geboren te Nederweert op 23 januari 1904, overleden te Stramproy (V) op 8 februari 1990, dochter van Martinus Hubertus Knapen en Wilhelmina Horijon.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina