Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Mennen, landbouwer, geboren te Roggel op 27 oktober 1903, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 24 oktober 2002, begraven te Roggel op 29 oktober 2002, zoon van Joannes Hubertus Mennen en Anna Maria Smeets.


Hij is getrouwd te Roggel op 3 mei 1940 met
Anna Margaretha Rutjens, geboren te Roggel op 26 december 1914, wonende aldaar, overleden te Roggel Heibloem op 31 juli 1999, begraven te Roggel, dochter van Hendrikus Rutjens en Maria Gertrudis Petronella Scheenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Godefridus Marie, geboren te Roggel op 5 februari 1946, overleden te Grathem op 24 januari 2007, gecremeerd op 27 januari 2007.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina