Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Jan van Tongerloo, akkerknecht, geboren te Heythuysen op 18 januari 1849, overleden te Roggel op 19 november 1888, zoon van Wilhelmus van Tongerloo en Jeanne Marie Schoenmaekers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 21 april 1879 met
Anna Catharina Looijen, geboren te Roggel op 9 maart 1853, overleden te Grathem op 3 mei 1938, dochter van André Hubert Loijen en Maria Elisabeth Pouls.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 24 september 1889 met Leonard Pleunis, landbouwer, geboren te Baexem op 16 augustus 1848, overleden te Grathem op 2 februari 1923, zoon van Leonardus Pleunis en Gertrude Nieskens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina