Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Hubertus Kiggen, hoefsmid, geboren te Haelen op 20 oktober 1890, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 mei 1947, zoon van Pieter Jan Kiggen en Anna Catharina Hendriks.


Hij is getrouwd te Haelen op 5 juli 1920 met
Maria Catharina Geerlings, geboren te Linne op 1 februari 1890, overleden te Roermond (Z) op 25 juni 1966, dochter van Peter Johannes Geerlings en Elisabeth Beek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina