Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina van Roij, dienstmeid, geboren te Haelen op 30 november 1862, overleden te Belfeld op 13 juni 1929, dochter van Andreas van Roij en Alegondis Coolen.


Zij is getrouwd te Belfeld op 15 mei 1893 met
Johannes Hubertus Hendriks, landbouwer, geboren te Belfeld op 9 januari 1867, overleden aldaar op 28 maart 1955, zoon van Hubertus Hendriks en Joanna Dreessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina