Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Antonius Burgerman, kruidenier, geboren te 's-Gravenhage op 7 december 1830, wonende aldaar, zoon van Petrus Paulus Burgerman en Johanna Catharina Reuser.


Hij was gehuwd (1) met
Petronella Cornelia Breed, overleden te 's-Gravenhage op 12 juni 1879.

Hij is getrouwd te Roggel op 30 april 1884 (2) met
Eugenia Alphonsina Leopoldina de Gerard, geboren te Antwerpen (B) op 21 juli 1831, wonende te Roggel, dochter van Wilhelmus Joannes de Gerard en Agnes Maria van der Hout.
(Zij is eerder getrouwd te Heerlen op 15 november 1862 met Hubertus Constantinus van den Eertwegh, hulponderwijzer, geboren te Nederweert op 31 augustus 1837, overleden te Sneek op 21 juli 1870, zoon van Josephus Joannes van den Eertwegh en Aldegonde Antoinette Sijben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina