Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Zelen, geboren te Helden op 8 mei 1850, wonende te Kessel, overleden aldaar op 16 augustus 1927, dochter van Andreas Zelen en Helena Willemsen.


Zij is getrouwd te Roggel op 2 april 1883 (1) met
Silvester Geelen, landbouwer, geboren te Roggel op 7 december 1849, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 augustus 1909, zoon van Guillaume Geelen en Anne Gertrude Mooren.

Zij is getrouwd te Beesel op 8 augustus 1913 (2) met
Pieter Theodoor Timmermans, geboren te Kessel rond 1859, overleden aldaar op 8 april 1928, zoon van Theodoor Timmermans en Maria Antonetta Timmermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina