Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Hohenwalt, smid, geboren te Roggel op 17 februari 1884, wonende aldaar, overleden te Heerlen op 26 oktober 1960, zoon van Martinus Hohenwald en Johanna Hubertina Bosch.


Hij is getrouwd te Roggel op 5 mei 1916 met
Maria Antonetta Craenen, geboren te Nederweert op 22 augustus 1885, wonende te Roggel en te Roermond, dochter van Joannes Craenen en Elisabeth Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johanna Catharina Elisabeth, geboren te Roggel op 20 maart 1919, wonende te Druten, overleden te Nijmegen op 5 juli 2001.
    Zij is getrouwd te Hilversum op 18 december 1940 met Johannes Franciscus Macrander, geboren te 's-Hertogenbosch op 18 oktober 1918.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina