Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Hubertus Hendriks, meubelmaker, geboren te Nunhem op 29 november 1886, wonende te Roggel, overleden te Horst op 12 februari 1967, begraven te Heythuysen op 16 februari 1967, zoon van Pieter Hendriks en Maria Anna Christina Theelen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 18 juni 1918 met
Helena Maria Hubertina Hamaekers, geboren te Heythuysen op 14 januari 1886, overleden te Horst op 15 maart 1966, begraven te Heythuysen, dochter van Hendrik Hubert Hamaekers en Helena Hubertina Steegmans.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina