Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Gerardus Hubertus Hendriks, ontginningsopzichter en rentmeester, geboren te Nunhem op 12 april 1883, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 22 augustus 1961, zoon van Pieter Hendriks en Maria Anna Christina Theelen.


Hij is getrouwd te Nunhem op 22 augustus 1911 met
Aldegundis Alofs, geboren te Roggel op 29 juni 1883, wonende te 's-Gravenhage en te Nunhem, overleden te Weert op 12 december 1939, dochter van Hendrik Alofs en Joanna Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Johanna Maria Hubertina, geboren te Nunhem op 19 december 1914, overleden te Roermond op 7 januari 1978.
    Zij was gehuwd met Johannes Josephus Cornelis van Geldrop.
  • 6 : Gerardus Henricus Hubertus, geboren te Heythuysen op 8 augustus 1921, overleden te Weert op 2 maart 1988.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina