Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella op Heij, dienstmeid, geboren te Roggel op 7 september 1879, dochter van Wilhelmus op Heij en Wilhelmina Scheres.


Zij is getrouwd te Roggel op 8 april 1904 met
Jacobus Janssen, landbouwer en arbeider, geboren te Neer op 23 november 1879, overleden te Soerendonk op 21 november 1964, begraven aldaar op 24 november 1964, zoon van Engelbertus Janssen en Johanna Janssen.
(Hij was later gehuwd met Johanna Maria Heesakkers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Engelbert, geboren te Heythuysen op 23 maart 1911.
  • 3 : Anthonius Hubertus, geboren te Heythuysen op 10 juli 1914, overleden te Eindhoven op 23 april 1996.
  • 4 : Johannes Hubertus, geboren te Heythuysen op 30 november 1915, overleden aldaar op 6 november 1917.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina