Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Rutjens, dienstmeid, geboren te Roggel op 4 september 1875, overleden te Heythuysen op 7 februari 1951, dochter van Joseph Rutjens en Hendrina Caelers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 augustus 1904 met
Petrus Joannes Jespers, werkman, geboren te Heythuysen op 15 mei 1873, overleden aldaar op 7 december 1937, zoon van Petrus Cornelis Jespers en Joanna van den Eertwegh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Henricus, geboren te Heythuysen op 8 november 1905, wonende te Neer Dries, overleden te Neer op 17 september 1976, begraven te Heythuysen op 21 september 1976.
    Hij woonde samen met Gertrudis Smeets, geboren te Neer op 12 juni 1910, wonende te Neer Dries en te Heythuysen (b), overleden te Weert (V) op 20 juli 1996, begraven te Neer, dochter van Peter Hubertus Smeets en Wilhelmina van Roy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina