Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Beurskens, geboren te Roggel op 30 oktober 1874, dochter van Joannes Beurskens en Margaretha Janssen.


Zij is getrouwd te Meijel op 14 augustus 1911 (1) met
Hermanus Daniels, geboren te Helden op 28 oktober 1874, overleden te Meijel op 10 september 1913, zoon van Petrus Daniels en Johanna Catharina Steeghs.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 19 april 1909 met Anna Gertrudis Janssen, dienstmeid, geboren te Helden rond 1877, overleden te Meijel op 27 september 1910, dochter van Johannes Janssen en Wilhelmina Lemmen.)

Zij is getrouwd te Meijel op 8 juli 1914 (2) met
Hendricus van der Steen, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 21 oktober 1872, zoon van Leonardus van der Steen en Wilhelmina Nijssen.
(Hij was weduwnaar van Petronella Manders. Hij was weduwnaar van Anna Christina Beijers, geboren te Helden op 22 december 1876, overleden te Meijel op 3 januari 1914, dochter van Johannes Beijers en Anna Catharina Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina