Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena Stappers, landbouwster, geboren te Heythuysen op 26 september 1842, overleden te Herten op 28 januari 1928, dochter van Silvestre Stappers en Gertrude van de Poort.


Zij is getrouwd te Herten op 4 november 1870 met
Hendrikus Hubertus Steffanie, landbouwer, geboren te Thorn op 8 januari 1847, overleden te Herten op 15 april 1923, zoon van Franciscus Jozephus Steffani en Barbara Adams.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Heythuysen op 18 december 1864, overleden te Rheydt (D) op 27 januari 1944.
    Zij was gehuwd met Anton Classen.
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Heythuysen op 11 april 1870.
    Zij is getrouwd te Herten op 4 juni 1897 met Antonius Hubertus Massij, huisschilder, geboren te Roermond op 24 mei 1866, overleden aldaar op 16 oktober 1898, zoon van Egidius Andreas Massij en Helena Hubertina Wijers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina