Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Houben, caféhoudster, geboren te Roggel op 14 juli 1878, overleden aldaar op 30 april 1965, begraven aldaar, dochter van Mathis Houben en Joanna Maria Dietsenbacher.


Zij was gehuwd met
Wilhelmus Wulms, arbeider, geboren te Heythuysen op 13 september 1866, overleden te Tilburg op 22 mei 1921, begraven te Roggel, zoon van Henricus Wilhelmus Wulms en Willemina Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Helena Maria Wilhelmina, kapster, geboren te Dusseldorf (D) op 8 maart 1914, overleden te Heythuysen (b) op 9 november 2009, begraven te Roggel op 13 november 2009.
    Zij is getrouwd te Roggel op 9 april 1948 met Heinrich Johann Mennen, meubelmaker, geboren te Hinsbeck (D) op 8 maart 1909, overleden te Roggel op 7 april 1991, begraven aldaar, zoon van Peter Mennen en Maria Elisabeth Crins.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina