Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Mathea Houben, landbouwster, geboren te Roggel op 27 november 1840, overleden te Baexem op 25 februari 1908, dochter van Gerard Houben en Mathea van de Bool.


Zij is getrouwd te Roggel op 1 mei 1867 met
Martinus Gooffers, linnenwever en landbouwer, geboren te Weert op 11 november 1834, overleden te Baexem op 8 juni 1910, zoon van Lambertus Gooffers en Mathia Gevers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Lambertus, dienstknecht, geboren te Roggel op 20 februari 1868, overleden te Nederweert op 7 maart 1945.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 17 april 1896 met Petronella Coolen, geboren te Nederweert op 12 december 1870, dochter van Mathijs Coolen en Noldien Janssen.
  • 5 : Christiaan, geboren te Roggel op 5 april 1877.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina