Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Leenders, landbouwster, geboren te Venlo rond 1803, wonende te Roggel, overleden aldaar op 12 januari 1866, dochter van Andries Leenders en Maria Simons.


Zij is getrouwd te Maasbree op 16 februari 1832 met
Johann Joosten, landbouwer, geboren te Maasbree op 12 april 1803, wonende te Roggel, overleden aldaar op 17 maart 1878, zoon van Nicolaas Joosten en Anna Catharina Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Andries, landbouwer, geboren te Venlo op 19 januari 1837, wonende te Roggel, overleden aldaar op 9 december 1916.
    Hij is getrouwd te Roggel op 13 april 1863 met Petronella Hobus, dienstmeid, geboren te Roggel op 12 maart 1835, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 mei 1898, dochter van Rutgerus Hobus en Joanna Wetemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina