Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonie Slaats, geboren te Asten op 12 maart 1799, wonende aldaar, waarschijnlijk zoon van Johannes Francis Slaats en Francina Hendrika Martens.


Hij is getrouwd te Meijel op 27 april 1824 met
Maria van de Laar, geboren te Meijel op 30 september 1790, wonende te Asten, dochter van Godfried van Laer en Catharina Giesen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Meijel op 21 mei 1824.
  • 2 : Wilhelmus, akkerman en landbouwer, geboren te Asten op 8 oktober 1828, wonende aldaar.
    Hij is getrouwd te Roggel op 19 juni 1862 met Willemina van Bommel, landbouwster, geboren te Roggel op 18 december 1834, wonende aldaar, overleden te Asten op 6 januari 1900, dochter van Peter van Bommel en Petronella Peters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina