Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Sibertus Vaessen, landbouwer, geboren te Hunsel op 7 augustus 1827, wonende te Heythuysen, overleden te Roggel op 20 januari 1905, zoon van Hendrik Vaessen en Anna Gertrudis Suntjens.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 mei 1859 met
Anna Maria Raemakers, geboren te Nunhem op 14 oktober 1834, wonende te Roggel, overleden te Kessel op 18 maart 1919, dochter van Pierre Chretien Raemaekers en Maria Gertrudis Albers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina