Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard van Soest, mandenmaker, wonende te Velden.


Hij was gehuwd met
Petronella Decoursieux, wonende te Velden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter, mandenmaker, geboren te Velden rond 1798, wonende te Kessel, overleden aldaar op 21 februari 1874.
    Hij is getrouwd te Kessel op 8 mei 1827 met Martina Wijnen, geboren te Kessel rond 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 januari 1869, dochter van Wijnand Wijnen en Maria Mertens.
  • 2 : Henricus, timmerman en winkelier, geboren te Velden op 16 maart 1816, wonende te Kessel en te Roggel, overleden aldaar op 18 juni 1891.
    Hij is getrouwd te Roggel op 26 juli 1854 met Joanna Catharina Bosch, herbergierster en winkelierster, geboren te Roggel op 8 augustus 1823, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 mei 1893, dochter van Joannes Bosch en Anna Elisabeth Hendrix.
  • 3 : Johannes, mandenmaker.
    Hij is getrouwd te Arcen op 15 mei 1840 met Gertrudis Willemsen, dochter van Alardus Willemsen en Martina Seegers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina