Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Hubertina van Riet, geboren te Heythuysen op 3 maart 1868, overleden aldaar op 10 oktober 1897, dochter van Pieter van de Rijt en Anna Gertrudis Houben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 september 1891 met
Leopold Hubert Vossen, tuinier en landbouwer, geboren te Horn op 4 september 1865, zoon van Mathis Vossen en Anna Gertrudis Joosten.
(Hij is later getrouwd te Roermond op 13 juni 1905 met Maria Margaretha Hubertina Janssens, geboren te Roermond rond 1869, dochter van Joannes Jacobus Janssens en Aldegonda Heldens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathis, geboren te Heythuysen op 17 september 1891.
  • 2 : Wilhelmina Gertrudis, geboren te Heythuysen op 11 augustus 1893, overleden aldaar op 23 februari 1897.
  • 3 : Gertrudis, geboren te Heythuysen op 3 februari 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina