Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theresia Hubertina Maria Geelen, geboren te Nederweert op 30 oktober 1855, overleden te Hunsel op 21 maart 1921, dochter van Hermanus Geelen en Petronilla van Horne.


Zij is getrouwd te Hunsel op 27 juni 1890 met
Peter Joannes Leonard Hubertus Geelen, landbouwer, geboren te Weert op 12 april 1856, overleden te Hunsel op 13 januari 1928, zoon van Henri Geelen en Joanna Maria Nies.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 21 september 1891.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina