Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Franssen, huishoudster, geboren te Baexem op 1 september 1858, overleden te Melick en Herkenbosch op 3 februari 1913, dochter van Hubertus Franssen en Margariet Wagemans.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 6 juli 1887 met
Johannes Mathijs Goldschmitz, dagloner en gemeenteveldwachter, geboren te Herkenbosch op 8 januari 1865, zoon van Willem Goldschmitz en Maria Elisabeth Heemels.
(Hij is later getrouwd te Melick en Herkenbosch op 23 april 1914 met Maria Christina Kleukers, geboren te Herkenbosch op 1 augustus 1871, dochter van Jan Cornelis Kleukers en Anna Maria Schmitz.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Melick en Herkenbosch op 27 oktober 1887, overleden te Herkenbosch op 25 augustus 1947.
    Zij was gehuwd (1) met Leonardus Slabbers, overleden te Melick en Herkenbosch op 29 april 1924.
    Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 19 april 1926 (2) met Peter Joannes Schroijen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 4 september 1897, overleden te Roermond (Z) op 10 oktober 1970, begraven te Herkenbosch, zoon van Wilhelmus Hubertus Schroijen en Maria Catharina Meulen.
  • 2 : Maria Gertruida, geboren te Melick-Herkenbosch rond 1893, overleden te Heythuysen op 19 mei 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina