Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Chretien Caris, dienstknecht, geboren te Roggel op 25 december 1812, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 oktober 1880, zoon van Johannes Karis en Anna Jacopse Berkhout.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 april 1842 (1) met
Marie Catherine Schroijen, landbouwster, geboren te Heythuysen op 22 januari 1803, overleden aldaar op 10 januari 1865, dochter van Joannes Schroijen en Theodora Houben.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 5 mei 1830 met Jan Smolders, landbouwer, geboren te Heythuysen rond 1791, overleden aldaar op 23 mei 1841, zoon van Wilhelmus Smolders en Catharina Lemmen.)

Hij is getrouwd te Roggel op 7 augustus 1865 (2) met
Gertrudis Peeters, dienstmeid, dagloonster en landbouwster, geboren te Baarlo op 16 september 1817, wonende te Roggel, dochter van Hendrik Peeters en Willemina Holtakkers.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 15 januari 1845 met Hubertus Vestjens, dagloner, geboren te Roggel in september 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 november 1861, zoon van Petrus Vestiens en Maria Caelers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina