Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Slots, landbouwer, geboren te Baexem op 10 augustus 1910, wonende aldaar, overleden te Weert op 3 maart 1987, begraven te Baexem, zoon van Johannes Slots en Margaretha Gertrudis Hubertina Hendrix.


Hij is getrouwd te Baexem op 8 oktober 1940 met
Anna Maria Hubertha Opheij, geboren te Baexem op 18 januari 1913, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 september 1988, begraven aldaar, dochter van Peter Mathijs Opheij en Maria Petronella Tacken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Baexem op 3 augustus 1941.
  • 2 : Gertrude Maria Bernarda, geboren te Baexem rond november 1948, overleden aldaar op 19 december 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina