Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Lucia Greefkens, geboren te Grathem op 12 december 1833, overleden te Kessenich op 5 juni 1904, dochter van Winand Greefkens en Catharina Elisabeth Verlinden.


Zij is getrouwd te Grathem op 20 april 1861 met
Joannes Hubertus van de Winkel, landbouwer, geboren te Neeritter op 4 mei 1830, overleden te Kessenich (B) op 19 december 1889, zoon van Pieter Mathijs van de Winckel en Cornelie Tindemans.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes Mathijs, geboren te Hunsel op 11 februari 1867, overleden aldaar op 12 september 1872.
  • 7 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 26 augustus 1875.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina