Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Gerardus Wilhelmus Grubben, bakker, geboren te Maasbree op 25 februari 1899, wonende te Baexem, overleden aldaar op 26 september 1946, begraven aldaar, zoon van Hendrik Grubben en Maria Catharina Janssen.


Hij is getrouwd te Baexem op 28 juni 1927 met
Maria Wilhelmina Hermans, geboren te Baexem op 14 mei 1900, overleden te Horn op 26 februari 1990, begraven te Baexem, dochter van Cornelis Hermans en Maria Wilhelmina Pleunis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus Henricus Cornelis, geboren te Baexem op 21 juni 1932, overleden te Heythuysen (b) op 15 januari 2011, begraven te Baexem op 20 januari 2011.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina