Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Moenen, wonende te Stramproy.


Hij was gehuwd met
Aldegonda Geelen, wonende te Stramproy.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, dienstknecht, geboren te Stramproy op 10 juli 1807, wonende te Roggel, overleden te Nederweert op 21 december 1876.
    Hij is getrouwd te Grathem op 28 april 1841 (1) met Marie Elisabeth Geerlings, dienstmeid, geboren te Roggel op 13 maart 1814, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 november 1842, dochter van Gabriel Geerlings en Gertrudis Bitsen.
    Hij is getrouwd te Roggel op 7 april 1846 (2) met Anne Catherine Emans, geboren te Roggel op 24 maart 1814, wonende aldaar en te Nederweert, overleden te 's-Hertogenbosch op 24 juli 1883, dochter van Peter Emans en Maria Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina