Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Catharina Nijs, geboren te Grathem op 27 november 1895, overleden te Tegelen op 23 mei 1982, dochter van Henricus Mathijs Nijs en Catharina Elisabeth Veekens.


Zij is getrouwd te Belfeld op 27 december 1926 met
Theodorus Andreas Benedictus Thijssen, geboren te Belfeld op 28 maart 1899, overleden op 10 november 1974, zoon van Hendrikus Thijssen en Johanna Hommen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina