Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Beeren, geboren te Heythuysen op 9 april 1843, overleden te Weert op 15 april 1893, dochter van Hendrik Beeren en Catherine Linssen.


Zij is getrouwd te Weert op 29 mei 1878 met
Bartholomeus van Deuren, landbouwer, geboren te Stramproy op 1 september 1847, overleden te Weert op 31 oktober 1907, zoon van Jan Mathijs van Deuren en Elisabeth Gijsen.
(Hij is later getrouwd te Weert op 23 november 1895 met Maria Catharina Goijens, geboren te Bree (B), overleden op 4 december 1842. (Zij was weduwe van Petrus Engelen, overleden te Bocholt (B) op 8 november 1891.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina