Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paulus Vermeijl, dagloner, geboren te Roggel rond 1798, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 24 november 1830, zoon van Josef Vermeijl en Hendrina Vrencken.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 mei 1829 met
Gertruda Broedermans, dagloonster, gedoopt te Roggel op 17 augustus 1796, wonende aldaar, overleden te Nunhem op 1 maart 1838, dochter van Pieter Broedermans en Joanna Smolders.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina