Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Bellemakers, akkerknecht en akkerman, geboren te Grathem, gedoopt op 30 augustus 1782, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 13 mei 1840, zoon van Antoon Bellemakers en Maria Verlinden.


Hij is getrouwd te Roggel op 24 april 1827 met
Angelina Vossen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 16 juli 1785, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 maart 1867, dochter van Mathias Vossen en Wilhelmina Coppen.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 17 april 1823 met Michaël Flupsen, akkerman en landbouwer, geboren te Hunsel op 12 augustus 1772, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 januari 1826, zoon van Franciscus Flupsen en Gertrudis Pauls. (Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 6 april 1815 met Gertrudis Abrahams, geboren te Wessem-Kelpen op 9 september 1787, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 17 februari 1822, dochter van Abraham Abrahams en Mathie Heijmans.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina