Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Caelers, dienstmaagd, geboren te Roggel op 5 december 1826, overleden te Roermond op 21 februari 1865, dochter van Joannes Calers en Marie Helene Huben.


Zij is getrouwd te Roermond op 2 mei 1854 met
Hubertus Martinus Giesbers, schrijnwerker, geboren te Roermond op 27 juli 1826, overleden aldaar op 12 maart 1898, zoon van Wilhelmus Giesbers en Anna Kordela Braun.
(Hij is later getrouwd te Roermond op 7 mei 1867 met Anna Maria Janssen, geboren te Kessel op 17 mei 1842, dochter van Joannes Janssen en Helena Bongaertz.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina