Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Wouters, landbouwer, geboren te Roggel op 9 september 1822, overleden te Baexem op 11 juni 1910, zoon van Joannes Wolters en Barbara Driessen.


Hij is getrouwd te Haelen op 17 april 1857 met
Maria Jacobs, landbouwster, geboren te Haelen op 29 maart 1828, overleden te Roggel op 23 december 1905, dochter van Michaël Jacobs en Wilhelmina van den Acker.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Michiel, landbouwer, geboren te Roggel op 5 april 1858, overleden aldaar op 21 mei 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina