Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Godefridus Hubertus van den Beucken, directeur stoomzuivelfabriek, geboren te Roggel op 30 juni 1884, overleden te Meijel op 21 november 1945, zoon van Johannes Hendricus van den Beuken en Anna Maria Gudula Theelen.


Hij is getrouwd te Thorn op 15 september 1913 met
Maria Francisca Anna Geelen, geboren te Thorn op 30 juni 1887, overleden te Meijel op 26 juni 1955, dochter van Godfried Hubert Geelen en Maria Clara Petronella Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johan Henricus Antonius, geboren te Meijel rond 1922, overleden aldaar op 25 februari 1923.
  • 2 : Josephina Maria Ghislena, geboren te Meijel, overleden aldaar op 13 augustus 1932.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina