Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Wilhelmus Hubertus Aelmans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 11 mei 1912, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 3 januari 1990, begraven te Roggel op 6 januari 1990, zoon van Mathias Aelmans en Ida Hubertina Hendrix.


Hij is getrouwd te Roggel op 18 februari 1938 met
Hendrina Janssen, geboren te Roggel op 10 maart 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond op 20 juli 1974, begraven te Roggel, dochter van Antoon Janssen en Maria Francisca Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Matheus Maria, geboren te Roggel op 20 oktober 1938, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 april 1941.
  • 2 : Petronella Gertruda Maria, fabrieksarbeidster, geboren te Roggel op 8 december 1945, wonende aldaar en te Beesel, overleden te Reuver op 2 april 1992, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina