Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Frederik Willem Geukemeijer, landbouwer, geboren te Heythuysen op 21 juli 1861, wonende te Horn, te Neer, te Roggel en te Heythuysen, overleden aldaar op 1 april 1931, zoon van Hendrik Wilhelm Adolf Gökemeijer en Maria Helena van Cranenbroek.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 23 mei 1885 met
Johanna Linsen, dienstmeid, geboren te Roggel op 14 februari 1862, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 30 oktober 1915, dochter van Jan Linssen en Hendrina Vrenken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Helena, geboren te Heythuysen op 27 oktober 1887, overleden te Dülken (D) op 14 september 1945.
    Zij was gehuwd met van Haperen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina